سلام

اگه دنبال یه جای خوب برای کارای چاپ و تبلیغات هستید میتونید به سایت خفن رسادید مراجعه کنید:

https://www.rasadiid.com/

شما تو این سایت هم میتونید قیمت انواع بنر براساس جنس هاشو پیدا کنید و هم میتونید برای سفارش طراحی و چاپ باهاشون تماس بگیرید و همه کاراتون رو تلفنی و بر خط و آنلاین انجام بدید.

علاوه بر اینها محصولات کاربردی دیگم دارن که من این پایین براتون مینویسم. برای دسترسی، روی هرکدوم که کلیک کنید میره تو صفحه ی مربوط به اون محصول و میتونید قیمت ها و انواع جنس ها و مدل هاشو ببنید. بازم میگم ک میتونید با یه تلفن ثبت سفارش بکنید و محصلای خفنی مثل پاپ آپ ها و لایت باکس ها و کالیته ها رو سفارش بدید. شاید یه ربع بیشتر وقت نگیره :)

اینم لیست چندتا از محصولای پر مصرف که تو این سایت تخفیف خوردن (روشون کلیک کنید تا ببینید):

چاپ آلبوم و کالیته (همون چیزایی که توی موکت فروشی ها و رنگ کاری ها هست برای نمونه هاشون)

چاپ بنر

چاپ پاپ آپ (همون چیزایی که تو نمایشگاه و همایشگاه پشت سر آدم معروفا میذارن و ازشون عکس میگیرن)

چاپ رول آپ (شبیه استند میمونه ولی خیلی خفن تر. برای نمایشگاست)

میز کانتر (همون میزایی که بهش میز پیشخون هم میگن. تو خیابون و کنار سوپری ها نمونه غذاهارو باهاش میدن تا ملت تست کنن حتما یبار خوردید)

چاپ پلات و لمینت (دیدی ازین کاغذای براق که درازه از هموناس. برای کارت ویزیت و محیطای خفن هم استفاده میکنن)

لایت باکس (اینو باید برید تو سایت تا ببینید چیه نمیشه توضیح داد)

از کجا بنر سفارش بدیم و قیمت در بیاریم؟

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

ها ,چاپ ,تو ,میتونید ,سایت ,سفارش ,ها و ,تا ببینید ,هم میتونید ,همون چیزایی ,چیزایی که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

World of english برق -الکترونیک و الکتروتکنیک ناحیه 2 فاطمه دخت آژانس مسافرتی احسان سیر آسیا مشهد آریا حساب قومس کار با autoplay psychology of religion فروش شوفاژ دیواری رادیاتور اسپلیت در شیراز -فلاح زاده سئو کاران مستر روبل